Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

Last modified 9 years ago

#355 closed bug (fixed)

Active directory connection appears to be broken - Logical Doc

Reported by: bleblanc Owned by:
Priority: minor Milestone: 6.8.1
Component: LDAP / Active Directory Version: 6.8
Keywords: Cc: brandon@…

Description

Good Morning,

I updated logicalDocs yesterday to 6.8. Currently we can only login as Admin. All Active Directory users are getting access denied.

I confirmed all of the LDAP settings and confirmed test connection succeeds.

Our Logical Doc: https://docs.allmtntech.com

If you log in as me below you will see the issue.
Username: bleblanc
Password: Babe1234

I removed myself and reimported my account and still get access denied. This is occurring for all AMT users.

What are we missing?

Steps taking to upgrade: We were on 6.7.1
I downloaded and installed 6.7.2/6.7.3 and confirmed success
I downloaded and installed 6.8 and this is when AD seemed to stop working.

I will make my self available after Midnight Mountain Standard time (USA) if needed to help troubleshoot. ( Think that is 8am local time for you). Let me know what you need to me do to help resolve this.

Thanks,

Brandon

Change History (2)

comment:1 Changed 9 years ago by car031

  • Component changed from Core to LDAP / Active Directory
  • Priority changed from Major to Minor
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

comment:2 Changed 9 years ago by car031

Unpack the patch into <ldoc_home>/tomcat/webapps/ROOT/WEB-INF/lib

Note: See TracTickets for help on using tickets.